Не е редно в България търси талант“ да ме оценява

...
 Не е редно в България търси талант“ да ме оценява
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев: Подигравка е да ме оценява проф. Кантарджиев!

  " Не е редно в „ България търси гений “ да ме прави оценка проф. Кантарджиев.

Това е все едно аз да отида в операционната,  лекари да вършат интервенция и аз да им давам препоръки! Аз съм актриса и за мен това е обидно. Първо, че съм от семейство на актьори четвърто потомство. Второ, да изучавам 5 години, след това да работят толкоз доста, да се развъртвам – аз съм циркова артистка, изсвирвам на пиано, някогашна художествена гимнастичка съм, пея, играя национални хора, типичен балет съм учила, циркова актобатика и така нататък Как може да ме прави оценка човек, който няма каквато и да е било визия за изкуството? “

Това сподели сензационно пред „ България Днес “ внучката на огромния Тодор Колев - Теодора Кулева. Само след дни - в неделя трябваше да гледаме Теди с „ Нов цирк “ на полуфиналите на шоуто, само че тя отхвърля да излезе с сътрудниците на сцената на „ България търси гений “.

Теди е уверена, че професор Кантарджиев няма потенциал да взима артистичния решения, за хора, за които това е бъдеще, минало и настояще. Тя е безапелационна, че не желае да наскърбява лекар Кантарджиев, защото не познава неговия професионализъм, само че артистичните му пристрастености намира за неуместни, изключително в предаването „ България търси гений “ .

Актрисата, която се изяви и в докторската сага „ Откраднат живот “ е учудена, че е първата, която приказва намерено по въпроса за журитата в състезанията в България и не може да повярва, че хората на изкуството не са претендирали до момента.

Потърсен за коментар по проблема бе и проф. Кантарджиев , който изрично отхвърли приказва по въпроса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР